De Praktijk

Het Team

Mondhygiënist K Borhani profielfoto

Maryam Borhani

Mondhygiëniste Maryam Borhani heeft haar studie mondzorgkunde aan de Hogeschool Amsterdam in 2011 met succes afgerond. Zij staat ruim 10 jaar ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Het KRM stimuleert de  deskundigheidsbevordering van mondhygiënisten met hoge, meetbare kwaliteitsnormen op het gebied van bij- en nascholing. Hiermee is ieder behandeling gegrond in de laatste kennis op het gebied van mondzorgkunde.In de voorbije jaren heeft zij tevens ervaring opgedaan aan het Erasmus ziekenhuis op de afdeling mond- en kaakchirurgie. Daarnaast is zij werkzaam binnen verschillende mondzorgpraktijken als mondhygiëniste. Naast haar werkzaamheden als mondhygiëniste houdt zij zich sinds 2015 bezig met het verzorgen van voorlichtingsavonden bij kinderopvangcentra en op de basisscholen.In 2020 kwam de mogelijkheid voorbij om een eigen praktijk te beginnen en deze kans heeft zij met beide handen aangegrepen. Een mooie uitdaging voor de toekomst! Een droom is werkelijkheid geworden en nu heeft zij haar eigen praktijk geopend in de mooiste wijk van Barendrecht.
Ons Tandart N.Peppelenbos

Nasrin Peppelenbos

Tandarts

lid van de vak gerelateerde beroepsvereniging KNMT

BIG-registratie: 79921252003

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Farsi

llse de Wit

lid van de vak gerelateerde beroepsvereniging KNMT

Bignummer: 69024976102

In Nederland afgestuurd.

Ghislaine

Mijn naam is Ghislaine en ik ben tandartsassistente bij tandarts- en Mondhygienepraktijk Muziekplein.
Inmiddels ben ik ruim 13 jaar werkzaam geweest in de functie van tandartsassistente bij verschillende tandheelkundige groepspraktijken. Een mooie functie waarbij je hét gezicht bent van de praktijk.

De handelingen die ik verricht in mijn werk geven mij veel voldoening. Met name het deel waarbij ik advies mag geven over mondhygiëne, het assisteren aan de stoel en het persoonlijk begeleiden van de patiënt.

Samen met het team wil ik zorgen voor een gezond hygiënisch verantwoorde mond en daarmee een bijdrage leveren aan de algehele gezondheid van de patiënten.